Épül a mi házunk

Alapoktól a kész házig

Készházaink  további fő  jellemzője az energiahatékonyság, környezetünk védelme és az üzemi előregyártás.

Házaink falpanelei a Grandács eztergomi autómata készházgyárában készülnek nyugateurópai minőségben.

Gyártásba adás előtt elkészítjük a gyártmányterveket statikai méretezéseket, elektromos és gépészeti alapszerelések terveit.

Gyártásba adás csak a megrendelő írásos engedélye után kezdődik.

Az autómata cnc vezérlésű gépsoron napok alatt elkészülnek a falpanelek ,födémpanelek vagy a szeglemezes rácsos tartós tetőszerkezet, ezután egy kis logisztika majd jöhet a helyszíni összeszerelés.

Készházaink jelentős előnye  a nagyfokú előre tervezés és az üzemi gyártás

Az előregyártott (nagypaneles) technológia nem korlátozza a tervezési szabadságot sem méretben sem formában ,sem statikában. Készházaink építési technologiája, és minősége, magas szintű , kivitelezési pontosságot és minőséget nyújt önnek mely lehetővé teszi, hogy az előre átgondolt folyamatoknak köszönhetően fizikailag és anyagilag kiszámítható módon épüljön fel új otthona.

  • automata CNC vezérelt gyártósor
  • pontos statikai méretezés és gyártás
  • rövid kivitelezési idő
  • pontos árkalkuláció és fizetési ütemezés

A mágus készház jogelõdje 1997-ben alakult Mágus House néven kezdetekben családi vállalkozásként indult családi ház kivitelezés és szakipari munkák vállalásával. A 2000 évek elején hazánkban is elterjedõ könnyûszerkezetes házépítés ûttörõjeként az elsõk között vállaltuk generálkivitelezésben családi házak építését.

2001 óta Émi által minõsített könnyûszerkezetes technológiát használunk. A folyamatosan fejlõdõ szakember és építészgárda (statikus,tervezõ, mûszaki vezetõ) közremûködésével több mint 150 családi ház készült el. Referencia házain idõpont egyeztetéssel bármikor megtekinthetõk mivel elégedett vevõinkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, sõt ajánlásaik révén bõvült tovább ügyfélkörünk.

A jelenleg használt nagypaneles készház tecnológia kivitelezését 2013 óta végezzük. Ekkor került átadásra a Grand-Ács Kft autómata kászházgyára Esztergomban. Házaink falpanelei, födémpanelei és tetõszerkezeti elemei (rácsos tartó) itt készülnek nyugat európai minõségben. A gyártási folyamat idõpont egyeztetés után gyárlátogatás formályában megtekinthetõ személyesen. A beépített szerkezetek rendelkeznek ÉME számmal és európai Uniós CT minõsítéssel melyeket folyamatosan gyárt és szállít a Grand-Ács Kft nyugat európai piacra is.

Készházaink kiváló minõségének fõbb összetevõi a 20 éve együtt dolgozó kivitelezõi csapat ,a minõségi alapanyagok (németországi szárított hosztoldott fenyõ fûrészárú), precíz tervezõi és mérnöki munka(statika)és a CNC vezérelt autómata gyártósor. Dolgoztunk már több projekten a HAAS Fertighaus szerkezet építõ alvállalkozójaként ausztriában,valamint több alkalommal Norvégiában is. Fontos továbbá hogy lakásépítési támogatást (CSOK), Áfa visszatérítést,valamint lakás hitelt csak minõsített készházra lehet felvenni .Ezeknek a feltételeknek a Mágus Készház kft megfelel.

Tapasztalat Minőség Komplex szolgáltatás

A gyártó műszaki dokumentácioi és engedélyei:

  • 1415-cpr-46(c-28/2013(szeglemezes tető-CE)
  • ETA-11/0224 (készház rendszer európai engedélye)
  • CPR-54-(c-50/2010) (készház rendszer CE engedélye)

Gyártmányterv elkészítése

Gyártás

Összeszerelés

Az Eredmény