Könnyűszerkezetes ház építése: lépésről lépésre!

 Az elmúlt esztendőkben ugrásszerűen nőtt a készházak elismertsége, s egyre többen látták, látják meg a technológiában rejlő, felbecsülhetetlen értékeket. Ha olyan otthont keres, mely ténylegesen vágyait, álmait testesíti meg, akkor ez az a megoldás, ami valóra válthatja dédelgetett elképzeléseit.

A nagypaneles technológia teljes tervezési szabadságot kínál. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban?

Azt, hogy a gyártás során sem a statika, sem a méretezés nincsen korlátok közé szorítva. CNC vezérléssel működő, automata gépsorunkon néhány nap leforgása alatt elkészülnek a gyorsházak alkotóelemei: fal és födémpanelek, tetőszerkezet. A logisztikát követően már jöhet is az összeállítás.

Természetesen a gyártásba adás előtt megszületnek a gyártmány tervek, a statikai méretezések,  és az elektromos, gépészeti alapszerelések tervei. Ha ezekkel ön elégedett és minden tekintetben optimálisnak ítéli a részleteket, akkor írásos engedélyét követően az álomgyár működésbe lép.

A nagyfokú, több ponton kontrollált előre tervezésnek hála nem érhetik negatív, nem várt meglepetések. Az általány áras, fix költségeket magába foglaló szerződés pedig garantálja, hogy semmilyen plusz kiadással nem kell számolnia.

A magas szintű, minőségi kivitelezésnek köszönhetően mind anyagilag, mind fizikailag előre precízen kiszámolhatóak a gyártásra vonatkozó részletek.

A könnyűszerkezetes ház építése = az Ön álmának megteremtése!

A rövid kivitelezési időnek, pontos statikai gyártásnak és precíz árkalkulációnak hála végre valóban valóra válthatja otthonteremtő, régóta vágyott álmát.