A szerkezetkész ház a tervezhetőség netovábbja!

A hagyományosnak tekinthető építkezéseken milliónyi váratlan fordulat következhet be, amiket egyrészt képtelenség kivédeni, másrészt lehetetlen megelőzni. Az ilyen jellegű meglepetések többnyire komoly károkat okoznak, például a költségvetés tekintetében. Márpedig pontosan ez az az érzékeny terület, ami mindenki számára szent és sérthetetlen. Az előre tervezés roppantul fontos ahhoz, hogy nagyjából ki tudja számolni, mennyibe fog kerülni álmának megvalósítása. Ám ha folyton olyan fordulatokkal kell megküzdenie, amik nem is szerepeltek a forgatókönyvében, akkor abszolút érthető a bosszúsága és dühe.

Mi pontosan tudjuk, hogy mennyire lényeges, hogy a pénzügyekkel kapcsolatos adatok stabilitást nyerjenek. Ám ez a fajta megingathatatlanság a tradicionális gyártás érájában kivitelezhetetlen, mivel az alapanyagok drágulnak, a munkaidő nő és persze ezzel együtt a bérekhez társuló kiadások is csak gyarapodnak. Ezzel szemben a készház technológia segítségével kész tervet álmodhat meg, melynek minden betűje, ha nem is kőbe, de szerződésbe vésett. Így a kezdetektől fogva precízen megállapított összegekkel számolhat, melyek a villámgyors gyártási folyamat során nem változnak.

 

A szerkezetkész ház álma fellegvára!

 

A gyártmánytervek elkészítése után ön pontosan átnézheti a részleteket, a statikai méretezéstől kezdve az elektronikai, gépészeti beavatkozásokon át mindent. Ha elnyeri a tetszését a menetrend, akkor rábólintása után a CNC vezérelt automata gyártósor hihetetlenül tempósan és professzionális megbízhatósággal álmát kézzel fogható formában valóra váltja.