A szerkezetkész ház ár a földön jár!

Napjainkban minden változik, módosul és nem heteken, hónapokon, hanem órákon belül. Az építkezések nem egyszer hihetetlenül elhúzódnak, a munkaidő mértéke, és ezzel együtt a munkabérek nagysága tetemesen megnő, aminek az előre meghatározott, ám érvényét vesztett költségvetés látja kárát. Ez egy olyan instabilitást eredményez, ami könnyedén generálhat idegességet, frusztrációt, épp a kiszámíthatatlanság és a váratlanság miatt. A gyorsház, mint otthonteremtő innováció, ezeknek épp az ellenkezőjét kínálja. A kalkulátor segítségével ugyanis precízen és pontosan meghatározható az a díjszabás, ami nem változik, nem gyarapszik. Ha rábólint a tervekre, akkor a rövid kivitelezési időnek köszönhetően szemtanújává avanzsálhat álma megtestesülésének. Mivel nincsen szó hosszú átfutási időről, ezért a váratlan fejlemények nem juthatnak főszerephez. Mindennek tetejében a generál kivitelező egymagában felelős a sikerért, ami egy kézben összpontosuló erőt jelent. A többvállalkozós modellhez képest ez maga a nagyfokú biztonság.

A gyártmány tervek, a statikai méretezések, az elektronikai- gépészeti feladatok listája stb. egységesen adja ki a végső képet, amire ha ön rábólint, akkor a CNC vezérelt gépsoron elindulhat az álomgyártás.

 

A szerkezetkész ház ár készen várja!

 

Az árak ilyen körülmények között előre pontosan meghatározhatóak úgy, hogy a kockázati faktor teljesen kizárható. Csak az ön elvárásai és természetesen anyagi lehetőségei formálhatják a végösszeget s ezzel együtt leendő otthona konkrét jellemzőit.