Az előregyártott házak valóra vált álmok!

Ahhoz, hogy egy ház, otthonná válhasson elengedhetetlen, hogy részleteiben álmok testesüljenek meg.

Természetesen létfontosságúak az egyéni elképzelések, illetve az azokhoz kapcsolódó lehetőségek. A tervezésben és abban, hogy jó előre kitalálhatja - a segítségünkkel -, hogy milyen is az álmai háza, az a legjobb, hogy az egyes paraméterek a komplex kép ismeretében változtathatóak, módosíthatóak. Végül olyan akcióterv készíthető, aminek a konklúziói mind anyagi, mind megvalósítási szempontból stabilak és megingathatatlanok.

Hiszen mi a legjelentősebb veszélye az építkezésnek?

Az, hogy az idő előre haladtával a feltételek változhatnak, s nem feltétlenül kifizetődő módon. Eleve az időjárás, a pénzügyi körülmények és az egyéb források alakulásával eltolódhatnak az egyes fázisok, ami pedig nemcsak idő, hanem pénzveszteséget is jelenthet. Ez egy öngerjesztő ördögi kör, amiből csak nagyon nagy áldozatok árán lehet kilépni, ha egyáltalán sikerül.

 

Mitől egyedülállóak az előregyártott házak?

 

Az egyediség az előre megtervezés folyamatában egy az egyben főszerephez jut, ami eleve elégedettséggel töltheti el, lévén saját elvárásai, elgondolásai ölthetnek (többek között) falpanel testet.

A szerkezetkész variáción túl kulcsrakész megoldásra is voksolhat, valójában kizárólag anyagi keretei döntőek abban, hogy az előregyártott házak közül végül melyik struktúrát ítéli

megfelelőnek, és jelenlegi helyzetéhez viszonyítva elérhetőnek.

A környezetbarát gyártási technológia idő és energiatakarékos módon biztosítja háza részeinek legyártását, s az összeszerelés sem jelenthet sem időbeli, sem technikai kihívást.