Igazán kedvező és kiszámítható a szerkezetkész ház ár

A lehetőségek igen tágak, mivel tudunk az ügyfeleinknek nyújtani szerkezetkész, félkész és kulcsrakész objektumokat is. A szerkezetkész ház ár előre kiszámolható, ezáltal elkerülhető az építkezések során felmerülő számtalan váratlan fordulat. Amennyiben Ön is otthontervezésre adta a fejét, állunk a rendelkezésére.

Forduljon bátran telefonos ügyfélszolgálatunkhoz, de a szerkezetkész ház ár a weboldalunkon megtalálható felhasználóbarát kalkulátor segítségével is hozzávetőlegesen meghatározható, otthoni körülmények között! Az előre tervezés igen fontos, mivel ezáltal Ön tudni fogja, hogy mire számíthat a kivitelezés során. A szerződésben a szerkezetkész ház ár fix összeget képez, amennyiben Ön ezzel elégedett, az egyes elemek gyártása néhány napon belül elkezdődik. Az automata vezérlésű CNC gépsorok révén precíz módon elkészülnek az igényelt panelek.

Ezek összeszerelése is benne foglaltatik a szerkezetkész ház ár végösszegében. Ez a fajta konkretizálás a hagyományos gyártás során elképzelhetetlen, mivel drágulhatnak az alapanyagok, ezáltal változik a rájuk fordított munkaidő, valamint természetesen a kivitelező munkások bére is. Cégünkkel kötött megegyezést követően ezzel Önnek nem kell számolnia, mivel a szerkezetkész ház ár megingathatatlan, épp a gyors gyártási technológiának köszönhetően. A gyártmánytervek elfogadását követően pontosan követhetőek a részletek, az elektronikai és gépészeti megoldásokon át egészen a korlátlan statikai méretezésig.