A gyorsház árak nem okoznak csalódást!

A tradicionális építkezéseken is szokás előre tisztázni a menet részleteit, ettől függetlenül az esetek nagy százalékában  közbejön valami váratlan esemény, negatív fejlemény, kellemetlen fordulat. A kiadások egyre csak duzzadnak, a számlák szaporodnak, az idő pedig telik. A határidők elodázásával nemcsak a türelem, hanem a muníció is vészesen fogy. Ennek a folyamatnak súlyos következményei is lehetnek, de ha csak az anyagi kár mértékét veszi górcső alá, már az is jelentős.

A nagypaneles technológia olyan innováció, mely kiszámítható stabilitást és biztonságot teremt. Ezt értheti az anyagiakra, a tervezésre, de a megvalósításra is.

Minden a konkrétumok kitalálásával kezdődik. Addig a gyártás nem indulhat be, míg a helyükre nem kerülnek a részelemek: a statikai jellemvonások, a pontos méretarányok vagy éppen az elektronikai, gépészeti szerelésekre vonatkozó tényezők. Ezek nem olyan előre elkészített, ön által nem látott “kész tények”, amiket csak elfogadni lehet. Sőt. A tervezés közös tevékenység, melyben óriási szerep jut, önnek és a véleményének. A gyártmányba adás feltétele, hogy ön rábólintson a skiccekre.

Természetesen ebben a fázisban a költségek már fixnek tekinthetőek. Minden adott ugyanis ahhoz, hogy az automata CNC vezérlővel ellátott gépsoron megszülessenek otthona fal- és födémpanelei.

 

A gyorsház árak kalkulálhatóak!

 

Az oldalunkon található kalkulátor segítségével kis gondolkodást követően precíz információkkal gazdagodhat, már ami a kiadások mértékét illeti. Így könnyedén alakíthatja terveit anyagi lehetőségeihez, úgy hogy váratlan fejleményekkel borítékolhatóan nem kell számolnia.