A gyorsház árak pénztárcabarátok!

Ha azt hallotta, hogy a nagypaneles technológia megfizethetetlen, akkor bizony jócskán félreinformálták. Ez az állítás ugyanis nem lehet valós, lévén a készház technológia egyik alapvető ismertetőjegye a személyre szabottság. Vagyis a megrendelő határozhatja meg a bekerülési költség minden egyes részelemét. A kalkuláció teljes egészében helyzetre és persze személyre idomított, így nem kaphat teret, helyet semmilyen külső hatás. Ez a fajta biztonság valódi kuriózum a mai világban, s itt nem érdemes megállni a pozitívumok taglalásánál, ugyanis tovább is van még.

Azon túl (ha ez nem lenne elég), hogy az árakat ön álmodhatja meg, otthona megjelenésének legapróbb részleteit is felügyelheti és módosíthatja. A gyártmánytervek, statikai méretezések és elektronikai, gépészeti munkatervek elkészítése kooperatív munkafolyamat, amiben önnek is főszerepe van. Rábólinthat, de el is vethet ötleteket, ezzel kézben tartva az otthonteremtés minden egyes mozzanatát. Ha végül engedélyt ad a tervek megvalósítására, akkor az automata CNC vezérelt gyártósor megkezdi a dolgát. Ez a szakasz pillanatok alatt lezajlik, lévén a technológia roppantul gyorsan és kikezdhetetlen precizitással működik. Néhány nap leforgása alatt testet ölt otthonának fal- és födémpanele és tetőszerkezete. Ezek után némi logisztikázást követően nincs más hátra, mint a helyszíni álom megvalósítás.

 

A gyorsház árak az ön elképzeléseit tükrözik!

 

Az árkalkuláció a gyors kivitelezésnek köszönhetően stabil, megingathatatlan alapot biztosít, melyre végig támaszkodhat, s ami nem hagyja cserben az otthonteremtés egyetlen percében sem. Ennél a megnyugtató bizonyosságnál, biztonságnál nincsen nagyobb ajándék.