A gyorsház ellenállhatatlan jellemvonásai

Ha csupán ezt a pár jellemzőt veszi alapul, akkor láthatja, hogy merőben újító gondolkodásról és persze gyártásról van szó, a hagyományosnak nevezhető építkezésekhez képest. A zöld gondolkodás például a mai napig nem divatos, annak ellenére, hogy egyre láthatóbb és érzékelhetőbb jelei vannak a globális felmelegedésnek. Minden aprónak tűnő lépés óriási horderejű lehet a természetszennyezés visszafogásának érdekében.

Az energiahatékonyság több szempontból is elemezhető. Egyrészt a készen álló ház szigetelése kiváló, a fal- és födémpanelek nyugat-európai minőséget képviselnek, és a nyílászárók is valóban precízen zárnak. Ilyen körülmények között biztos lehet abban, hogy télen a fűtés, nyáron a hűtés nem szökik el, vagyis az energiafelhasználás mértéke jelentősen csökkenhet. Másrészt maga a gyártás is roppantul takarékos, már ami a felemészthető energia nagyságát illeti. A tudatos és célirányos előállítás nem igényel plusz köröket és a váratlan fordulatok bekövetkezése is esélytelen.

Az üzemi előállítás olyan automata vezérlésű CNC gépsoron történik, mely nagyfokú megbízhatóságot testesít meg a munkavégzés folyamatában, illetve a profi végeredmény garantálható. Természetesen a gyártmányba adást megelőzi a tervkészítés szakasza, amikor a statikai részletekre, a pontos méretarányokra valamint az elektronikai, gépészeti szerelésekre vonatkozó részletek hiánytalanul a helyükre kerülnek.

 

A gyorsház gyorsan valóra válthatja otthonteremtő álmát!

 

Ha előre jól meghatározható módon (mind anyagilag, mind a gyártás ütemezésének szempontjából) kívánja végig élni otthona megszületését, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár. Álma csak döntésére vár!