A kész ház kész megoldás!

Ha ez hihetetlennek, sőt elképzelhetetlennek tűnik, akkor elérkezett az idő, hogy közelebbről is megismerkedjen a nagypaneles technológiával, mely az építkezés és otthonteremtés eddig még soha nem látott világát hozza el.

Ahhoz, hogy a könnyűszerkezetes ház, melyet megálmodott a valóságban is pont olyan legyen, mint képzelgéseiben nagyfokú együttműködésre és persze bizalomra van szükség. Cégünk több, mint húsz éve dolgozik a kivitelezői csapattal, ami a megbízhatóság példátlan bizonyítéka. Az alapanyagok Németországból származnak: szárított, hossztoldott fenyő, fűrészáru. Ezeken túl prioritást élvez a precíz tervezői, mérnöki munka, statika és a CNC vezérelt gyártósor, ahol döbbenetes gyorsasággal készülnek el a házszerkezet részei (például fal- és födémpanelek).

A hagyományos építkezések rengeteg buktatót tartogathatnak a számára. Az időgazdálkodás nem egyszer teljesen félrecsúszik, s az alapanyagok drágulásával, a munkaidő gyarapodásával a kiadások is szaporodnak, ami csak egy bizonyos fokig tolerálható. Miért bízná rá magát a véletlenre és a kiszámíthatatlan körülményekre, ha van más megoldás?

 

A kész ház álom-készen várja!

 

A gyártásba adás előtt a gyártmánytervek elkészítése játszik főszerepet, a statikai méretezések, és az elektromos, valamint gépészeti alapszerelések tervei mellett. Fontos, hogy a gyártásba adás kizárólag az ön aláírása, vagyis engedélyezése után történhet meg. Ez nagyfokú kooperációt jelent. Ha mindent jónak ítél, ha a papírokon visszatükröződni látszik mindaz, amire vágyott és amiről álmodott, akkor indulhat az automata CNC előállítás, ahol néhány nap leforgása alatt elkészülnek a ház-részek.