A készház árak fix költségeket jelentenek!

Az a tény, hogy ön stabil, nem változó díjakkal számolhat óriási pozitívum, mivel így plusz kiadásoktól nem kell tartania. Álmának megvalósítását szó szerint beütemezheti, a precíz árkalkulációnak hála.

A díjszabás tekintetében lényeges információ, hogy a ház milyen állapotban van. Nyilván a szerkezetkész, a félkész és a kulcskész variációk más és más anyagi vonzattal járnak. A külső határoló falak, a belső válaszfalak, a tetőszerkezet, a teherhordó zárófödém milyensége prioritást élvez.

Több emeletes ház esetén a közbenső födémek jellemvonásai sem elhanyagolhatóak. Ezekhez még hozzájönnek a tetőfedésre, külső és belső nyílászárókra vonatkozó jellemzők, a villanyszerelési, vízvezeték szerelési munkálatok, a belső építészeti feladatok, a fűtésszereléssel kapcsolatos teendők, az aljzat lebetonozása, a burkolás (csempe, járólap stb.), a festés.

A fenti felsorolásból kiderül, hogy megannyi komponensből tevődik össze a végleges ár, amely a későbbiekben garantáltan nem növekszik, ezzel is stabilitást, biztonságot borítékolva önnek és befektetésének.

A készház árak a földön járnak!

Az ingatlan értékesítés lufija, ahogy azt a szakértő brókerek mondanák kidurranó félben van, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az ingatlan vásárlás manapság jóval költségesebb annál, mint amit a realitás diktálna. Arról nem is beszélve, hogy egyetlen panel vagy családi ház sem adhatja vissza száz százalékosan azt a képet, amire ön vágyik.

A készház ezzel szemben pontosan azt nyújtja önnek, amit elképzelt: aprólékos részletességgel.