A könnyűszerkezetes ház az otthonteremtés fellegvára!

A hagyományos építkezéseken megannyi bizonytalanság és váratlan fordulat borzolhatja a kedélyeit, amik nemcsak idegeit viselhetik meg, hanem a pénztárcája állapotát. Ez olyan kiszolgáltatottságot jelent, ami nehezen tolerálható, s amit érthető, ha el kíván kerülni. Ha eddig úgy vélte, hogy zsákutcában van, mert nem létezik jó alternatíva, akkor elérkezett az idő arra, hogy közelebbről is megismerje a nagypaneles technológiát, annak minden előnyét és pozitívumát.

Hogy mi a legfontosabb, amit erről a világról tudnia érdemes? Az, hogy kiszámítható, minden téren. Anyagiakban, időgazdálkodásban és megvalósításban. Egyetlen olyan szegmense sincs, ami a gyártási folyamatok során váratlanul változhat, módosulhat. Amit ön meghatároz az pontosan úgy megy végbe, ahogyan az papírra van vetve. Hiszen minden a gyártmánytervek elkészítésével kezdődik, a statikai méretezések és elektronikai, gépészeti munkatervek megálmodása mellett. Ebben a kreatív munkafolyamatban az ön vágyai adják az alapot, amit szakembereink átfordítanak az építkezés és tervezés álomgyártó nyelvére. Ha a papírra vetett kuckó elkészült, akkor ön módosíthat, változtathat, de rá is bólinthat. Ha utóbbival engedélyt ad a gyártásra, akkor beindulhat a CNC vezérelt gyártósor, melyen napok alatt megszülethet otthona. S ez nem túlzás, ez maga a nagypaneles valóság.

 

A könnyűszerkezetes ház kivitelezése nem kínál meglepetéseket!

 

Nincsenek váratlan fejlemények, lévén mind az árkalkuláció, mind a kivitelezés stabil alapokon, az ön elvárásain nyugszik, s ezek azok a téglák, melyek megingathatatlanok.