A nagypaneles készház tervezhetőségben verhetetlen!

Ha eddig nem mert belevágni az otthonteremtésbe, mert félt a nem várt fejleményektől, ha anyagilag nem érezte tervezhetőnek a hagyományos építkezés részleteit, ha minden ízében saját elképzeléseivel azonos megoldásra várt idáig, akkor most révbe érhet. Ez az a technológia, mely átnyújtja az irányítást önnek.

Az anyagi kiszámíthatóság természetes, hogy prioritást élvez. Csak úgy dönthet felelősen, ha pontosan tudja mivel és mennyivel kalkulálhat. Ha az előre meghatározott összeg idővel változik, gyarapodik, akkor kellemetlen meglepetések érhetik. Ezzel szemben a készházak egyik vitathatatlan előnye, hogy előre pontosan lejegyezhetőek a bekerülési költségek. Az előállítás menetében semmilyen váratlan fejlemény nem kaphat teret, helyet, így aztán ez az anyagi keret semmilyen irányban sem módosulhat. Ez az a pozitívum, ami óriási biztonságot ad.

A tervezhetőség nemcsak a munícióra vonatkozik, hanem a ház statikai jellemzőire, a pontos méretarányokra vagy éppen az elektronikai, gépészeti feladatok kiosztására. Ebben a teremtő folyamatban kizárólag az ön elképzelései élvezhetnek elsőbbséget, így a végül papírra kerülő ötletmag, ha engedi az automata CNC vezérlős gépsornak köszönhetően szárba szökkenhet.

 

A nagypaneles készház nyugat-európai minőséget kínál!

 

A gyártósoron maximálisan megbízható körülmények között készülnek el a fal- és födémpanelek, melyek pazar fizikai jegyekkel büszkélkednek, ezzel is megalapozva otthonának nemcsak szépségét, hanem stabilitását, strammságát és biztonságát is. A villámgyors előállításnak köszönhetően nem várt tempóval valósulhat meg, éveken át dédelgetett álma.