A szerkezetkész ház ár nem változik

Ezt elkerülendő, okos döntés felkeresni egy generálkivitelezőt, majd indulhat a tervezés, amelynek csak lehetőségei szabhatnak határt. Itt találkozhat a szerkezetkész, félig kész, kulcsrakész fogalmával, amely a kivitelezés különböző szintjeit jelöli, végösszeg tekintetében is.

A szerkezetkész ház ár egyik legfontosabb jellemvonása, hogy pénztárcakímélő. Tető alá hozza álmát, s Ön azon még szabadon alakíthat. A szerkezetkész ház ár  fix, tehát nem változik, csakúgy mint a félig, vagy kulcsrakész ingatlanok esetében. Ha álmai házát tekintve nem akar kompromisszumokat kötni, akkor is jól jöhetnek a szerkezetkész ház ár kedvező vonásai, hisz ezzel időt nyer és folytathatja az építkezést, ha bankszámlája újból megengedi.

Ne egyezzen ki kisebb négyzetméter számmal, ne elégedjen meg szerényebb belsőépítészeti megoldásokkal, ha nem muszáj! Fájó pontja a kivitelezés ezen szintjének, hogy kitolódhat a beköltözés ideje, de jól átgondolt tervezéssel nem beláthatatlan távolságokra. Amennyiben kíváncsi a szerkezetkész ház árak milyen lehetőséget nyújtanak Önnek, ártáblázatunk segítségére lehet. Információkat kaphat szolgáltatásainkról, összehasonlíthat, kalkulálhat.

Otthonunk létrehozása ugyanis a falak színének megálmodásán, a szobák elhelyezkedésének papírra vetésén túl, kőkeményen a számokból indul ki. Ami biztonsággal állítható, egy szerkezetkész ház ár ugródeszkaként szolgálhat tervei megvalósulásának további lépcsőfokaihoz.