Az energiatakarékos ház tudatosan jó választás!

Nem nagyjából, nem megközelítőleg, hanem teljes egészében, aprólékos pontossággal és odafigyeléssel.

A nagypaneles technológia korlátlan szabadságot kínál a tervezésben, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy sem a statika, sem a méretezés, sem a forma megvalósítása nem ütközhet akadályozó határokba.

Automata gépsorunk CNC üzemelésű, mely a végeredmény tekintetében nyugat-európai minőséget biztosít. A fal és födémpanelek valamint a tetőszerkezet néhány nap leforgása alatt megszülethet. Vagyis a technikai hátterünk nemcsak precíz, és gyors, hanem maradéktalanul megbízható.

A gyártásba küldés előtt természetesen a gyártmányra vonatkozó tervek, a statikai tényezők és az elektromos, gépészeti alapmunkák ütemtervei nyújthatnak teljes képet a folyamat egészéről.

Ha készházat választ, akkor végérvényesen elfelejtheti a kényszer szülte kompromisszumokat és a muszájból meghozott döntéseket.

Otthonteremtése álomszerű lehet, ilyen feltételek mellett. Az előre meghatározott fix költségeknek hála a kiadások területén sem érhetik negatív, kellemetlen meglepetések.

Az energiatakarékos ház vásárlás kamatozó megtakarítás!

A gyártósorunkon készülő házak közös jellemvonása a minőség és az energiatakarékos kialakítás. Ez roppantul lényeges pozitívum, ugyanis így a jövőben rengeteg plusz költségtől óvhatja meg magát, köszönhetően az alacsony energiafogyasztásnak. Vagyis az év egészében áldhatja felelősséggel meghozott, tudatosan jó döntését, mellyel folyamatosan pénzt spórolhat meg.