Célkeresztben a könnyűszerkezetes ház vélemény

Vajon milyen előnyöket-hátrányokat tapasztaltak a nagypaneles technológiát preferálók? A helyzet az, hogy az évtizedes tapasztalatok nagyon egyforma, változatlan képet mutatnak. Ezen a területen az elégedettség az egyetlen reakció, ami releváns. S hogy ez miért nem túlkapás? Azért, mert a kész házak valóban úgy és aszerint készülnek ahogy és ahogyan a megrendelő kívánja. Nincsenek nem várt fejlemények, éves csúszások és kiadásokat fokozó negatív hatások. A biztonság az elsődleges pozitívum, ami azt jelenti, hogy maradéktalanul megbízhat a technológiában és annak precizitásában.

Évtizedek óta dolgozunk együtt a kivitelezési csapattal, tehát a precíz mérnöki munka, és a hibátlan gyártás nem lehet kérdéses. Utóbbit az az automata CNC vezérelt gyártósor biztosítja, amely néhány nap leforgása alatt kézzel foghatóvá varázsolja az álmokat: fal és födémpanelek, valamint tetőszerkezet formájában.

A gyártmánytervek elkészítésével kezdődik minden, mely során a statikai mérések, az elektronikai, gépészeti munkatervek is a helyükre kerülnek, kerek egészet alkotva. Ezen a ponton ön dönthet, hogy a papírra vetett otthon egyezik-e az álmaiban megtestesült kuckóval?! Ha igen, akkor indulhat a gyártás.

 

A könnyűszerkezetes ház vélemény nem kertel!

 

Az anyagiak tekintetében sem beszélnek félre a tapasztalatok. Az árkalkuláció ezen a területen egyszerű, gyors és megingathatatlan. Vagyis az előre meghatározott keretek nem változnak a gyártás folyamatában, így olyan biztos alapra helyezheti otthonának megvalósítását, mely soha nem inog meg.