Családi ház tervezés egyszerűen és problémamentesen?

De mi történik akkor, ha az álomgyár beindul?

Képzelje el, hogy leül egy asztalhoz és leírja, elmondja álmai házának paramétereit. Majd miután ezt megtette kis idő múlva a valóságban is megszemlélheti vágyai tárgyát. Hogy hogyan? Nem varázslattal! A készházak egyet jelentenek a testet öltő elképzelésekkel és a probléma- idegeskedés mentes tervezéssel.

A gyorsházak előállítása valóban tempósan történik. De mindennek az alapja a nagy szabadságot kínáló tervezés. A nagypaneles technológia sem a statikában, sem a méretekben, sem a formákban nem szab határokat. A fal és födémpanelek, valamint a tetőszerkezet az automata, CNC üzemelésű gyártósorunkon néhány nap leforgása alatt elkészül.

Ám még mielőtt a gyártásba adás megtörténne, napvilágot látnak a gyártmány tervek, a statikai méretezések, és az elektromos, gépészeti alapszerelés ütemtervei. Ha ezeket ön megfelelőnek ítéli és aláírásával tanúskodik minderről, akkor szó szerint indulhat az álomgyár. Mivel a könnyűszerkezetes házak esetén minden egyes gyártási elem előre tervezhető így az árkalkuláció is precízen kivitelezhető. Vagyis fix költségekkel számolhat, melyek nem gyarapodnak idővel.

Családi ház tervezés = felelős jövőtervezés!

A készház nemcsak arról híres, hogy gyorsan a rendelkezésére áll, a megálmodott formában. A környezetbarát feltételek mellett megépülő otthona energiahatékonyságában is verhetetlen, amivel további, súlyos kiadásoktól óvhatja meg magát.