Feketén-fehéren a házépítés menete

 

A nagypaneles technológia korlátlan szabadságot biztosít a gyártásban, vagyis sem a statika, sem a méretezés, sem a forma kialakítása nincsen szabályok közé zárva. A fal és födémpanelek valamint a tetőszerkezet automata gyártósorunkon néhány nap alatt világot látnak. Tehát a gyorsaságra nem lehet panasz. Természetesen a gépsorok beindulása előtt a precíz előre tervezésé a főszerep.

Ön elmondja, hogy pontosan mit szeretne, mi pedig megvalósítjuk. Röviden ennyi az egész.

A gyártásba adást megelőzően prezentáljuk a gyártmányra vonatkozó terveket, a statikai méretezéseket, és az elektromos, valamint gépészeti alapmunkákra vonatkozó ütemtervet. Ha ön jónak ítéli a részleteket, akkor aláírása után beindul az álomgyár.

A CNC üzemelésű, automata gépsorok nagy precizitással, pontos kivitelezéssel dolgoznak, villámgyorsan.

És mi a helyzet az árakkal? A kérdése jogos, a válasz pedig megnyugtató.

Mivel a készház előállítás egy teljes egészében előre tervezhető folyamat, így a költségeket már a kezdetek-kezdetén szerződésben lefektetett módon fixáljuk. A kiadások tehát az idő előre haladtával nem változhatnak, nem gyarapodhatnak. Így ön is óriási szabadságot nyerhet a tervezés kiszámíthatóságának köszönhetően!

Álmok szövögetése, tervek készítése és automatizált gyártás - ennyi a házépítés menete!

A gazdaságos energiafelhasználással üzemelő készház minden tekintetben valóra válthatja az álmát. Ráadásul az idegeskedés és frusztráltság mentes menetrend örömteli várakozást eredményez.