Fókuszban a könnyűszerkezetes ház árak

Ez azért jó hír, mert az árak kialakítása kizárólag öntől függ. Mi történik egy hagyományosnak nevezhető építkezésen? Van egy előzetes ármegállapítás, de azt is mondhatnánk, hogy egy vágyott büdzsé, ami aztán idővel változik, módosul, s nyilván nem pénztárcabarát módon. Az alapanyagok drágulása, a munkaidők gyarapodása automatikusan magával hozza a kiadások mértékének növekedését, ami csak egy darabig tolerálható. Ha sikerült véghez vinni a folyamatot, megakadás és pénzhiány nélkül, akkor a kezdeti persely és a végső malac tartalma közötti különbség szakadéknyi, ami nehezen tolerálható, sőt nem egyszer hitel felvételére, kölcsönök kérésére kényszeríti az otthonteremtőt. Ezzel szemben a nagypaneles technológia stabilitást és biztonságot kínál, az anyagiak tekintetében is.

Az az árkalkuláció, amit ön meghatároz szent és sérthetetlen, s a gyors gyártásnak köszönhetően megingathatatlan.

A tervezést elősegíti az a táblázat, ahol feketén-fehéren láthatja a lehetőségeket és a hozzájuk tartozó számokat. Szó szerint ön állíthatja össze jövendőbeli otthonát, szinte mozaikonként. Ahogy a puzzle darabok összeállnak úgy alakul ki egy árkép, amire ha rábólint azt gyakorlatilag kőbe vésett biztos alapnak tekintheti.

 

A könnyűszerkezetes ház árak nem változnak!

 

Azon túl, hogy döbbenetesen rövid idő alatt láthatja megtestesülni álmaiban szereplő otthonát, a pénzügyeket is biztos kézben tarthatja úgy, hogy messzire száműzheti a negatív, nem várt fordulatokat és kellemetlen, önt kényelmetlenül érintő meglepetéseket.