Gyorsházak komplett kivitelezése

Mégpedig minél szebbre, minél hamarabb. Mindkettőben segíthetünk. A gyorsházak tekintetében nem ismerünk tréfát. Az üzemi előregyártást magas minőség jellemzi, és komoly tervezési ciklus előzi meg.

A gyorsházak tervezése statikai méretezéssel, elektromos, gépészeti szerelések terveinek elkészítésével indul, mindez szükséges, ha komplex képet akarunk az épülő otthon egészéről. Hogy a készházak gyorsházak is egyben, az az automata CNC rendszer előnyeinek tudható be, általa a fal és födémpanelek, a tetőszerkezettel együtt néhány nap alatt összeszerelésre készek.

A ház 2-3 hónap alatt kulcsrakész. Az Ön igényeinek legmegfelelőbb a gyorsházak építési technológiája abban az esetben is, ha szeret előre tervezni, alaposan átgondolja leendő otthona minden részletét, előre megfontolja a ház beosztását, funkcióit, hisz a végeredmény pontosan az lesz, amit Ön megálmodott. Nagy előnye az is, hogy a tervezés alatt megállapított költségvetés később sem változhat semmit sem.

Külcsín tekintetében a gyorsházak nem térnek el a hagyományos szerkezetű házaktól, hőszigetelésüket tekintve sem maradnak alul a téglaházakhoz képest, sőt közelítik a passzívház minősítést. Az előregyártott elemekből épülő otthon egyetlen gyenge pontja, hogy utólagos változtatásokra már nemigen nyílik mód. Cserébe kitűnő alapanyagokból épült, egyedi, saját otthont kap, amely bárhol a világon egy biztos pont.