A gyors építésű házak új világot kínálnak

A nagypaneles technológia egyedülálló feltételeket teremt mind a tervezés, mind a kivitelezés szakaszában. Nincsenek korlátok, amik gúzsba köthetnék: sem a méretezés, sem a statikus jellemzők vonalán nem kell kényszer szülte döntéseket hoznia.

Minden a tervezéssel vagyis Önnel kezdődik. Milyen házra vágyik? Az előre tervezés során közösen elkészítjük a paraméterekre, statikára és egyéb, gépészeti, elektronikai tulajdonságokra vonatkozó tervet. Ha ezzel megvagyunk és úgy érzi, hogy amit a kezében tart az ténylegesen jövendőbeli otthona - papírra vetve, akkor aláírásával alátámasztva megindulhat a gyártás.

Az automata CNC rendszer több pozitívummal is rendelkezik. Egyrészt hihetetlenül gyors. Néhány nap leforgása alatt már el is készülnek a falak, a födémelemek és a tetőszerkezet. Másrészt precíz és pontos. A professzionális kivitelezés számára a hiba, mint eshetőség ismeretlen. Ha a gyártásba adást követően elkészültek a ház alkotórészei, akkor némi logisztikai csavar után jöhet az összeszerelés. Mivel az előre gyártott panelek könnyedén kezelhetőek és tökéletesen idomulnak egymáshoz, így ez a fázis sem tart sokáig. Az előre tervezésnek ráadásul van egy hatalmas pozitívuma. Azon túl természetesen, hogy minden részletre kiterjedően meghatározhatja otthona paramétereit, még az anyagiakról is pontos kalkulációt kaphat. A negatív meglepetéseket és váratlan fordulatokat így végérvényesen száműzheti az életéből.

 

A gyors építésű házak nem okoznak csalódást!

 

Ha mindent a kezében tarthat, akkor biztos lehet abban, hogy jövendőbeli otthona valóban valóra vált álmát mintázza.