A gyorsház takarékos megoldás!

Vagyis olyan stabil alapokra helyezheti otthonteremtő álmait, amelyek garantáltan nem inognak meg. Vajon más feltételek között manapság borítékolható ez a biztonság? Hiszen az a tény, hogy szabadon kalkulálhat, s tervezhet úgy, hogy a végső elhatározásai mellett kitarthat stabilitást jelent. A tradicionális építkezéseken ez a fajta tervezés nem valósulhat meg. Egyrészt az alapanyagok beszerzése, azok költsége nem ritkán változik, másrészt a munkaidő is módosul, ami azt jelenti, hogy a kiadások duzzadnak. A csúszások, a váratlan fordulatok tovább súlyosbíthatják a helyzetet. Ezzel szemben a készház abban az ütemben és felállásban készül el, ami az előre vázolt tervezetben szerepel.

A nagypaneles eljárás egyik vitathatatlanul nagy előnye, hogy nem korlátozza a lehetőségeket sem a méretezés, sem a statika, sem a forma kitalálásánál. Arról nem is beszélve, hogy a részletek megálmodásával párhuzamosan olyan árkalkuláció születik, mely a későbbiekben, a gyártásba adás során már nem változik. Így forintra pontosan tudhatja, hogy mekkora összeget igényel öntől az otthonteremtés.

A gyártmány tervek aláírása után indulhat az álomgyár. A CNC vezérelt gépsoron precíz ütemben, gyorsan és tökéletes minőségben testesülnek meg a ház alkotórészei például fal- és födémpanelek.

 

A gyorsház pillanatok alatt otthonává avanzsálhat!

 

Az energiatakarékosság a gyártás egészére, illetve a végeredményre is igaz. Ez nemcsak gazdaságosabb létfenntartáshoz vezet, hanem a környezet épségének megóvását is támogatja.

A rövid kivitelezési időnek köszönhetően elhatározása nyomán otthona váratlan sebességgel ölthet ház-testet.