A gyorsház új perspektívába helyezi az idő fogalmát!

Az üzemi előregyártás nagyfokú tervezhetőséget jelent a gyakorlatban. Ha eddig azért tartózkodott a saját otthon megvalósításának gondolatától, mert tartott a nem várt következményektől, akkor ez az az innovatív technika, ami nem okozhat csalódást. A váratlan meglepetéseket egyetlen helyzetben kedveli az ember, ha maradéktalanul pozitívak. A hagyományosnak tekinthető építkezésben azonban többnyire korántsem pozitív előjelű események szokták bonyolítani a helyzeteket. Az alapanyagok drágulnak, a munkaidő megnő, ezzel együtt a kifizetendő munkadíj is csak gyarapodik. Végül az előre megállapított, kiszámolt és behatárolt kiadások soha nem látott magaslatokba törnek. Ez az a variáció, amit nyilván minden áron el kíván kerülni, hiszen sem pénztárcáját, sem idegszálait nem érdemes ilyen sokknak kitennie.

Ha eddig azt gondolta, hogy a kiváráson kívül nincsen más megoldás, akkor elérkezett az idő arra, hogy közelebbről is megismerje a kézház technikát. Az előre tervezhetőségnek köszönhetően szó szerint minden részletét ön álmodhatja meg otthonának. A gyártmánytervek a statikai méretezéseket tartalmazzák, illetve az elektronikai, gépészeti feladatok sorát, melyek hozzátartoznak a megvalósításhoz. A CNC vezérelt automata gyártósor pillanatok alatt előállítja fal- és födémpaneleit, háza részeit.

 

A gyorsház építés tempója lenyűgöző!

 

Az energiatakarékosság jegyében készülő panelek végül egységet alkotnak, hogy az összeszerelés után életnagyságban testesítsék meg mindazt, amit ön papír alapon kitalált, és amire már oly régóta várt.