A gyorsházak gombamód nőhetnek ki a földből!

Ám ma már pontosan tudjuk, hogy a tempós munkavégzés és a prémium minőségű kivitelezés nem, hogy nem ellentétei, hanem jótékony kiegészítői egymásnak. Vagyis az előregyártott otthonok nemcsak azért különlegesek, mert maximálisan egyénre hangoltak, minden részletükben, hanem azért is, mert hihetetlen sebességgel láthatják meg a napvilágot.

Hogy minek köszönhető ez a gyorsaság? A fejlett, innovatív technológiának, mely lehetővé teszi a fal és födém panelek legyártását, illetőleg a házak egyéb részeinek előállítását - felügyelt, előre meghatározott, precíz módon. Az automatizált rendszer hibát nem ismerve végzi a feladatát, aminek a kivitelezése nemcsak környezetbarát, hanem maradéktalanul pontos, végeredmény tekintetében pedig prémium minőségű.

 

A gyorsházak takarékosságban az élen járnak!

 

Hogy mit spórolhat meg akkor, ha az előregyártott kuckó előnyeire voksol?

Energiát. Ugyanis a tervezési folyamatban a támogatásunkkal, irányított módon mégis szabadon vázolhatja fel az elképzeléseit, melyeket mi háztestbe öntünk.

Időt. Mind a tervezés, mind a gyártás fázisai előre meghatározható időintervallumban zajlanak le, kifejezetten keskeny idősávot lefoglalva, tehát nem kell sokat várnia a megvalósításra.

Pénzt. Kétségtelen, hogy a gyorsházak előállítása lényegesen kedvezőbb anyagi feltételekkel jár, mint mondjuk egy építkezés, ahol a körülmények folyamatosan változhatnak, ezzel együtt pedig a kondíciók is átalakulhatnak. Eközben az előregyártás minden egyes momentuma fix, azaz váratlan fordulatoktól és muníció igényes változtatásoktól egyetlen másodpercig sem kell tartania.