A készház a legjobb választás

 Nos, a definíció szerint olyan épület, aminek az egyes elemeit üzemi körülmények között gyártják le, majd úgy szállítanak a helyszínre, ahol összeszerelik majd pedig kulcsrakész állapotban adnak át a tulajdonosnak. Tehát tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy előregyártott ház, ami úgy kerül kialakításra, hogy a megrendelőnek tényleg csak az legyen a dolga, hogy beköltözzön.

Ez óriási pozitívum számára, hiszen nem kell azzal foglalkoznia, hogy a szakemberek által elvégzett munka után még milyen teendőket kell elintéznie ahhoz, hogy az otthona 100%-ban megfeleljen az elképzeléseinek.

Nem, a készházak úgy kerülnek kialakításra, hogy a falaktól kezdve, a tető- és födémszerkezeten, a közművesítésen keresztül egészen a belső tér utolsó szegletéig minden meg legyen oldva. A készházak teljes mértékben a megrendelők egyéni igényei, elképzelései szerint épülnek fel, ami azt jelenti, hogy a házuk igazi álomotthon lehet számukra. Végül, de nem utolsó sorban ezeknek az újfajta technológiával épülő otthonoknak a pénzügyi tervezése is sokkal egyszerűbb és megbízhatóbb. Míg egy hagyományos épület felhúzása esetén a költségek sok esetben változnak, például mert kiderül, hogy plusz anyagot kell rendelni, addig az előregyártott házak esetében már előre ki vannak kalkulálva a kiadások, amik később sem nőnek meg. A házépítési projekt elején összeállított kalkuláció mondhatni végérvényes.