A készház árak stagnálnak!

Ez a fajta stabilitás valódi ritkaságnak számít manapság, mivel különösen az építőiparban a költségek állandó jelleggel alakulnak, s többnyire inkább csak gyarapodnak. Az anyagárak például egyáltalán nem nevezhetőek kiszámíthatónak, mivel a gazdasági helyzet folyamatosan pulzál, s valamilyen irányban elmozdul. A lényeg tehát, hogy a tradicionális otthonteremtés nem maradéktalanul biztonságos, már ami a kifizetéseket illeti.

A készház technológia megannyi pozitívumot rejt magában. Egyrészt a villámgyors előállítás gyakorlatilag kizárja az egyenletből az idő faktorát. Miután elfogadja háza tervezetét, már indulhat is a munka, s néhány nap leforgása alatt testet ölthet a nemrég papírra vetett álma. Másrészt minden egyes részletet, minden jellemvonást megtervezhet, meghatározhat és befolyásolhat. Ezzel pontosan olyan kuckót varázsolhat, amilyenről mindig is álmodott. Ám a tervezettség nemcsak ezen a színtéren játszik főszerepet, hanem az anyagiak oldaláról is. Hiszen ha ön minden aprócska és nagyobbacska jellemzőt egyértelműen behatárol, akkor a kifizetéshez kapcsolódó költségek előre kiszámíthatóvá válnak. S ezen az összegen később sem változtathat semmi sem. Ilyen körülmények között úgy oszthatja be a rendelkezésére álló muníciót, ahogy az a legkedvezőbb és leginkább kivitelezhető.

 

A készház árak a konkrétumok fényében változhatnak!

 

Jövendőbeli otthona milliónyi paraméterét állíthatja be a tervezés szakaszában. Mivel ténylegesen az ön kezében van az irányítás, így a végső ár csak az egyes elemek milyenségétől függ.