A készházak legfontosabb jellemzői

Az elmúlt években sokan távolról szemlélték ennek az új, technológiai innovációnak a fejlődését, terjeszkedését. Az emberek többségénél egyfajta ellenállás érződött, gyanakvással keveredve. Ez persze, a pontos információk hiányában érthető volt. Egy darabig szinte csak a hagyományosnak tekinthető építkezés számított releváns alternatívának, ha az otthonteremtés gyakorlati oldala került a figyelem célkeresztjébe. Ám ez a forgatókönyv nem egyszer sült el rosszul az elmúlt évtizedek során. Valószínűleg ön is, nem egy elrettentő példát hallott, ahol az árkalkuláció tarthatatlanná vált, ahol az alapanyagok vagy elfogytak, vagy drágultak, miközben a munkaidő, s ezzel együtt a bérezés mértéke növekedett. Ez bizony nem jó arány, s egyáltalán nem biztató jövőkép. Mi az, ami manapság ritkaságnak számít, s mégis hőn vágyott? A biztonság. Az építkezésben az előre tervezhetőség képes megteremteni ezt az alapot. S ezen a ponton lép be a képbe a nagypaneles technológia.

A gyorsházak nem azért készülnek el sebesen, mert a gyártás nem alapos, sőt. A tempó oka mindösszesen annyi, hogy az automata CNC vezérelt rendszer precízen, és ütemesen dolgozik az előre betáplált paraméterek alapján. A terveket ön készítheti el, minden egyes részletre alaposan kitérve. A technológia nem szab gátat sem a méretezés, sem a statika, sem a formavilág megálmodásának területén.

 

A készházak kiszámíthatóak!

 

A kiszámíthatóság egyet jelent a biztonsággal. Olyan anyagi korlátok között gondolkodhat otthonteremtésében, amit reálisnak lát. Az előre meghatározott számok pedig az innovatív, gyors és precíz eljárásnak köszönhetően nem változnak.