A könnyűszerkezetes ház pénzügyi szempontból

Nem úgy, mint a hagyományos épületek, amiknek a felépítése akár hosszú hónapokra, évekre is elhúzódhat. Ezeknek az új háztípusoknak azonban nemcsak ez az egyetlen előnyük. Sok más mellett, pénzügyi szempontból is előnyös választásnak bizonyulnak, ugyanis nagyon jól megtervezhetők a kiadások.

A könnyűszerkezetes ház esetében a végszámla összege nem változik

A házépítéskor az egyik legnagyobb probléma, hogy a megbízók nem tudják előre, hogy mennyibe fog kerülni az álomotthonuk. A szolgáltató elmondása alapján ugyan vannak elképzeléseik, de időközben a plusz anyagrendelés, esetleg más járulékos feladatok költségei hozzáadódhatnak a teljes összeghez. Ezért van az, hogy sokan félve vágnak bele az építkezésbe, hiszen gyötri őket a kétség, hogy vajon ki tudják-e fizetni?

A megbízó dönti el, mennyit fizet

Mivel a könnyűszerkezetes ház nemcsak kulcsrakész, hanem félkész és szerkezetkész állapotban is átadásra kerülhet, ezért lényegében a megbízó dönti el, hogy mennyit szeretne fizetni a házépítésért. Amennyiben csak az alapvető munkálatokra tart igényt, például az alapok, a falak és a tető felépítésére, akkor az jóval kevesebbe kerül, mintha félkészen vagy esetleg készen venné át az ingatlant. Ez a fajta rugalmasság hatalmas pozitívum, hiszen mindenki akkora költségekbe tud bonyolódni, amennyit ki tud fizetni. Ha valaki először csak egy szerkezetkész épületet kér, idővel bármikor mondhatja, hogy szeretné a plusz munkafolyamatokat is. Ha szeretne Ön is ajánlatot kérni, akkor a rendelkezésére állunk!