A kulcsrakész ház az otthont álmodók vágya!

Legalábbis a mai napig sokan így vélekednek róla, miközben ez az innováció évek óta elérhető hazánkban. A nagypaneles technológia hihetetlen szabadságot biztosít a tervezés folyamatában mind a méretek megálmodásánál, mind a statikai részletek kidolgozásánál. Nincsenek korlátozó, szabályozó tényezők.

Az automata CNC rendszer professzionális és precíz munkára képes, tehát a fal és födémpanelek, valamint a tetőszerkezet villámgyorsan és hibátlanul előállítható. Néhány nap leforgása alatt testet ölthetnek vágyai, ha rábólint a tervekre. A gyártásba adást ugyanis komoly és koncentrált időszak előzi meg: a tervezés. Otthona formát ölt a papírokon. A méretek, a statikai elképzelések és az elektromos, gépészeti szerelések részletes kidolgozásra és elemzésre kerülnek. Ha önnek elnyeri a tetszését a tervezet, akkor egyetlen aláírást követően már indulhat is az álomgyár. Az előretervezés ilyen módon azt is jelenti, hogy konkrét árkalkulációval számolhat, negatív meglepetések nélkül. A kiadásokat jóval előbb feketén-fehéren láthatja, s ha igényli, akkor elvárásainak megfelelően módosíthatja is azokat. Ilyen körülmények között a váratlan fordulatoknak esélyük sincsen, márpedig ezekből általában a hagyományos építkezések során nincs hiány.

 

A kulcsrakész ház valóra vált álom!

 

Az a tény, hogy ön csak besétál az otthonába, hogy körbenézve azt mondja: álmodom, valódi utópia, olyasvalami amit a segítségünkkel ténylegesen megvalósíthat. A precizitás, az előretervezés és a gyorsaság hármasa olyan ütőképes rendszert alkot, ami mellőzi a hibákat, s ami csak egyetlen dologra fókuszál: az otthonának létrehozására.