A kulcsrakész ház négyzetméter árai feketén-fehéren

A hagyományos házépítés során erre sajnos nincs lehetőség, de a könnyűszerkezetes technológiával készült épület rendelésekor tűpontos kalkulációt lehet készíteni. Ebben nyújtanak segítséget a kulcsrakész ház négyzetméter árak, amik megmutatják, hogy mennyi költséggel jár a munka. A pénzügyi tervezhetőség szempontjából ez óriási pozitívum, hiszen a végszámlát látva a megbízót nem éri kellemetlen meglepetés.

Mi az a kulcsrakész ház?

Manapság igen népszerűek a kulcsrakész házak. De mit is takar pontosan ez a fogalom? A könnyűszerkezetes házaknak alapvetően három készültségi foka van, melyek közül az egyik a kulcsrakész állapot. Ez lényegében azt jelenti, hogy az épület beköltözhető állapotában kerül átadásra a megbízónak. Mivel olyan munkák is elvégzésre kerülnek, mint amilyen a festés, a vakolás, illetve a nyílászáró behelyezés, ezért a tulajdonosnak tényleg nincs más dolga, mint beköltözni. Sokan éppen ezért preferálják ezt az alternatívát, mert így semmilyen plusz feladat nem hárul rájuk.

Egyedi árajánlat az álomotthonára

A kulcsrakész ház négyzetméter árak jellemzően fix költségeket takarnak. Ugyanakkor a házépítés végső összegét több minden befolyásolhatja. Nem mindegy például, hogy milyen munkafolyamatok elvégzésére van szükség, illetve a ház mekkora alapterülettel rendelkezik majd. Az egyedi igények, elképzelések miatt javasoljuk, hogy kérjen tőlünk pontos árajánlatot a költségkalkulációhoz.