A lapra szerelt ház igazi ász!

A nagypaneles technológia nem kínál kevesebbet a szabadságnál. Szabadságot az alkotásban, a tervezésben s végül a kivitelezésben. Nincsenek olyan paraméterek vagy éppen statikai elképzelések, melyek lehetetlennek tűnő vállalkozásként útjába állhatnának.

Az automata CNC rendszer a pontosság és precizitás mintapéldánya. Ez azért lényeges, mert amellett, hogy hibátlan minőségben reprodukálja a fal és födémpaneleket valamint a tetőszerkezetet - vagyis a ház részeit - döbbenetes gyorsaságra képes. Világunkban általában ez a kettő - a minőség és a mennyiség, vagyis a precíz kivitelezés és a gyors megvalósítás nem szerepelhet egy lapon, de ez a technológiai innováció sok egykori elképzelést ír át. Az előre tervezés annyit jelent, hogy álmai otthonának minden egyes részletét megtervezheti. Ez nemcsak azért óriási pozitívum, mert tényleg úgy valósíthatja meg otthonát, ahogy mindig is szerette volna, de még a tervezhetőség egyéb előnyeit is élvezheti, például pontos árkalkulációval gazdagodhat. A hagyományos építkezések megannyi váratlan fordulatot tartogathatnak, ez szinte törvényszerű. A kiadások is az idő előrehaladtával nőhetnek, ami nem érintheti jól - általában viszonylag keretes szerkezetű, tehát korlátokkal rendelkező költségvetését.

 

A lapra szerelt ház nem kínál zsákbamacskát!

 

Ha minden aprócska részletet ön határozhat meg, ha a szó teljességében előre tervezhet mind anyagilag, mind más aspektusból, akkor végérvényesen leteheti az idegeskedés és félelmek terheit, hogy átadja magát az álomgyár varázslatának.