A szerkezetkész ház gyártásának kiszámíthatósága szabadságot kínál!

A nagybetűs, kompromisszumoktól és kényszer szülte elhatározásoktól mentes otthonteremtés valóban, ténylegesen létrejöhet. Márpedig kevés annál fontosabb dolog létezik, mint hogy a szíve álma, az otthona, ahol vélhetően évtizedeket kíván eltölteni, pontosan olyan legyen, mint amilyenre vágyik. Ráadásul a tervezés szakaszában az is roppantul mérvadó, hogy az árkalkuláció, tartható maradjon. Vajon napjainkban garantálható ez a fajta biztonság és stabilitás? A hagyományos építkezéseken szinte biztos, hogy nem. Az alapanyagok árai változhatnak, a munkaidő, a feladatok sűrűsödésével növekedhet, s akkor még a váratlan események nem is zavartak be a képbe. Pedig általában ezekből is akad bőven.

Mindennek a titka az előre tervezhetőség. Ha pontról pontra meghatározhatja, hogy egyrészt milyen jellemzőkkel megáldott otthonra vágyik, másrészt mik azok az anyagi keretek, amik között szabadon mozoghat, akkor egyetlen helyes döntéssel kizárhatja a negatív meglepetéseket és kockázatokat.

A nagypaneles technológia erre képes. Azon túl, hogy biztos lehet kalkulációja stabilitásában, még a megvalósítás gyakorlati elemeiben sem kell leláncolnia fantáziáját. A technológia ugyanis sem a statika, sem a méretezés, sem a formavilág kitalálását nem akadályozza.

 

A szerkezetkész ház az az alap, amire tovább építkezhet!

 

Ha az alap jó, ha megbízható, minőségi és megingathatatlan, akkor a további tervek megtestesülése sem ütközhet akadályokba. Az automata CNC vezérelt gépsoron villámgyorsan elkészülnek a ház alappillérei. A rövid kivitelezési időnek hála az elhatározása nyomán hihetetlen ütemben válhat, otthonteremtő álma valóra.