Álmai otthonát önerőből is kifizetheti

Ez akkor is igaz, ha önerőből szeretné finanszírozni az otthonteremtést és akkor is, ha azt tervezi, hogy kedvező feltételekkel hitelt vesz fel. A nagypaneles technológia alkalmazásával felépített házak pénzügyi szempontból is sok előnyt tartogatnak, ugyanis a könnyűszerkezetes ház kalkulátor használatával minden fizetnivalót egy kalap alá vehet.

Könnyű tervezhetőség

Amennyiben a modern kivitelezés mellett tesz le a voksát, akkor kényelmesen összegyűjtheti a szakipari munkákkal kapcsolatos kiadásokat és körültekintően megtervezheti, hogy az építkezés időtartama alatt hogyan és mikor fizeti ki azokat. A Mágus Készház szolgáltatások esetében a házépítés magában foglalja az alapvető szerkezet megtervezését, létrehozását, de igény szerint a különböző szerelési munkák és egyéb feladatok elvégzésére is leadható a rendelés. Ha az adatok megadásra kerülnek a könnyűszerkezetes ház kalkulátorban, akkor könnyen meg tudja tervezni a költségvetést.

Árak készültségi fok szerint

A készházak esetében a négyzetméterárak is fel vannak tüntetve a maguskeszhaz.hu weboldalon. A kiadások aszerint változnak, hogy szerkezetkész, félkész vagy kulcsrakész állapotban szeretné átvenni az épületet. Minden készültségi fok esetében látható, hogy pontosan milyen teendők kerülnek elvégzésre és melyek maradnak ki. Amennyiben a könnyűszerkezetes ház kalkulátor használata mellett dönt, akkor nem érheti meglepetés.