Az ár a családi ház tervezését is magában foglalja

Hiszen minden egyes munkafolyamat az egyéni igényei szerint fog megvalósulni. Mivel szolgáltatáscsomagban többek között a családi ház tervezés is benne van, ezért ez lehetőséget kínál arra, hogy valóra váltsa kreatív ötleteit. Persze akkor sincs oka az aggodalomra, ha nincs konkrét elképzelése, akkor a szakemberek természetesen közreműködnek a tervek összeállításában, és mindenben segítséget nyújtanak, hogy otthonában maximális komfortban érezhesse magát.

A korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy meglehetősen sok házigazda pontosan tudja, hogy mit akar, és már előzetes skicceken is felvázolják a földszinti, emeleti alaprajzokat, a homlokzatokat, illetve a válaszfalak helyét. Ebben az esetben is örömére szolgálhat a családi ház tervezés, hiszen az ötleteit garantáltan figyelembe veszik a munkatársaink, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy munkájukkal a megelégedésére szolgáljanak.

Itt persze még nem ér véget a munkafolyamat, hiszen a családi ház tervezést követően jön még csak a java! Önnek viszont legfeljebb csak annyi dolga van, hogy lelkesen szemlélje a hihetetlenül gyorsan és precízen zajló eseményeket. Az árak miatt pedig nem kell aggódnia, ugyanis minden költség előre fixálásra kerül, és a kiadásokban időközben sem fog változást tapasztalni. Higgye el, a könnyűszerkezetes technológiával otthona pontosan olyan lesz, mint amilyennek elképzeli!