Az előregyártott ház rejtett költségek nélkül épül

Ezek egyenként vizsgálva lehet, hogy elenyésző összegeket takarnak, de mint tudjuk, sok kicsi sokra megy. Ezzel szemben az előregyártott házak fix költségből épülnek fel. Van egy úgy nevezett könnyűszerkezetes ház építés kalkulátor, ami feketén-fehéren megmutatja, hogy a megbízónak pontosan mekkora kiadással kell számolnia. Ez az összeg később sem fog változni, hiszen az anyag, a szerelés és a munkaóra díjak is előre ki vannak számolva.

Árak a készültségi fok függvényében

Az árak alakulását sok minden befolyásolja. Nem mindegy például, hogy mekkora alapterületű házat álmodott meg az álomotthonának. Ezen felül pedig azt is érdemes figyelembe vennie, hogy milyen készültségi fokkal kívánja átvenni az elkészült épületet. E tekintetben háromféle opcióról beszélhetünk. A szerkezetkész, a félkész és a kulcsrakész házak esetében is más-más költségekkel kell számolni. A könnyűszerkezetes ház építés kalkulátorral rálátást kap arra, hogy hozzávetőlegesen mekkora kiadással kell számolnia.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Amennyiben konkrét árajánlatot szeretne kérni, akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot. A részletes információk birtokában pontosan meg tudjuk mondani, hogy mekkora lesz a házépítés végösszege. Garantáljuk, hogy ez a szám az építés alatt sem változik, elvégre az előregyártott házaknak éppen a betonbiztos pénzügyi tervezhetőség az egyik legnagyobb előnye. Ha kérdése, kérése van, esetleg a könnyűszerkezetes ház építés kalkulátor adta adatoknál részletesebb tájékoztatást szeretne, akkor állunk rendelkezésére.