Az előregyártott házak minden álmot valóra válthatnak!

A nagypaneles készház technológia nem korlátozza a tervezői szabadságot sem a statika, sem a méretek meghatározása terén.

A könnyűszerkezetes házak nagyjából a 2000-es években jöttek divatba, igaz akkor még Magyarországon abszolút újdonságnak számított.

Ma már rengetegen tanúskodhatnak a technológia létjogosultsága mellett. Mindazok az elégedett, otthonra talált vásárlók, akik tudták: merhetnek nagyot álmodni, ha van, aki segítsen az elképzelések megvalósításában. Az üzemi előregyártás és az energiahatékonysággal kapcsolatos írott és íratlan szabályok betartása mellett a készházak környezetbarát módon kerülnek előállításra, s működésükben is ezt a tudatos, előre látó és felelősségteljes szemléletet követik.

A fal és födémpanelek nyugat-európai minőségben, automata gyártósorainkon készülnek. Ám még mielőtt a gyártásba adás megtörténne, előbb napvilágot látnak a gyártmánytervek, statikai méretezések, és az elektromos, gépészeti alapszerelések tervei.

Ha ön írásos engedélyt ad a startra, akkor kezdetét veheti a nagybetűs otthon teremtés.

Az előregyártott házak minőséget, biztonságot szavatolnak!

Döbbenetes tény, de az automata, CNC vezérléssel üzemelő gépsorokon néhány nap leforgása alatt elkészülnek a házak alkotóelemei. Vagyis némi logisztikát követően már kezdődhet is az összeszerelés. Szó szerint nyomon követheti, hogyan válik valóra álma: apró darabokból összeállítva.