Az építkezés érmének két oldala

Valahol ez teljesen természetes, hiszen megannyi szakember összehangolt munkájáról van szó. Ám az otthon megálmodásával járó kihívások nem egyszer annyira elrettentőek, hogy végül semmi sem ölt testet a hűen dédelgetett elképzelések közül. Ezzel szemben a nagypaneles technológia egy olyan innováció, mely maximálisan felülírja az “egykori” elgondolásokat arról, hogy mennyi időt és kiadást igényel az otthonteremtés.

A készházak annak ellenére, hogy önmaguk reklámozói még viszonylag ismeretlenek, s sokak számára felderíthetetlen területnek tűnnek. Sokan vélik úgy, hogy ez az a megoldás, ami csak kivételes embereknek adathat meg, pedig valójában bárki megtapasztalhatja, hogy a kulcsrakész ház, mint álom pillanatok alatt valósággá válhat. Az automata CNC rendszer a gyártás lelke. A fal és födémpanelek, valamint a tetőszerkezet gyorsan és precíz pontossággal előállítható. A folyamat legfontosabb része mégis a tervezés, mely során a méretezés, a statikai részletek és az elektromos, gépészeti feladatok a helyükre kerülnek. Addig nincsen gyártás, amíg a megrendelő rá nem bólint a tervekre. Módosításra mindig van lehetőség, ez pedig óriási szabadságot jelent, arról nem is beszélve, hogy maga a technológia sem a méretek, sem a statikus jellemzők területén nem köti gúzsba a kezét.

 

Az építkezés új dimenziója csak önre vár!

 

Ilyen körülmények között teljesen kiszámítható és előre tervezhető módon álmodhatja meg jövendőbeli otthonát. Az idegeskedést, a rengeteg szervezést és idő, energia pocsékolást végérvényesen a múlt ködébe száműzheti.