Célkeresztben a házépítés menete

Ha folyamatosan falakba, akadályokba ütközik a megvalósítás, rögösnek tűnő útján, akkor joggal érezheti azt, hogy az otthonteremtés nem álomszerű, sokkal inkább rémálmokkal tűzdelt. A hagyományos építkezésben tény és való, hogy akadnak olyan tényezők, amik nem feltétlenül irányíthatóak és stabilizálhatóak. Márpedig a biztonság egyik alapvető pillére a kiszámíthatóság. Ha előre tudja, hogy mekkora kiadással kell kalkulálnia, akkor nem érhetik negatív meglepetések és elfelejtheti a kockázatokat is. Ám, ha azon kell aggodalmaskodnia, hogy az alapanyagok nem elérhetőek, drágulnak vagy éppen a munkaidő mértéke látványosan nő, vele együtt pedig a bérezés nagysága is csak gyarapszik, akkor a bizonytalanság romboló jegyei kerülnek előtérbe.

A nagypaneles technológia ezen a területen forradalmi újítással szolgált. Egyrészt a rövid kivitelezési idő szinte csodaszámba megy, különösen manapság, amikor nem egyszer találkozni esztendők óta húzódó építkezésekkel. Másrészt az automata CNC vezérelt rendszer olyan precíz munkára képes, ami önmagában garantálja a nagyfokú minőséget.

Az előre tervezhetőség a kulcs a biztonsághoz, és a kiszámíthatósághoz.

A nagypaneles innováció semmilyen tekintetben nem köti meg a kezeit: a méretezés, statika és formavilág úgy álmodható meg, ahogyan azt kívánja.

 

A házépítés menete átlátható és logikus!

 

A tervezés folyamatában minden részlet a helyére kerül, megszületik az árkalkuláció és ha rábólint a végső vázlatokra, akkor indulhat az automata CNC vezérelt gépsor közbenjárásával a gyártás.