Egy új ház építése: öröm vagy üröm?

A vágy, az otthon iránt érzett elkötelezettség és a hit, mely a cél felé hajtja az álmodozókat varázslatos egységet alkotnak. De ahhoz, hogy ezt a folyamatot ne keserítse meg az idegeskedés, a frusztráltság olyan technológiára van szükség, mely leveszi a terheket a válláról. A készházak pontosan ebbe a kategóriába tartoznak. Nemes egyszerűséggel tökéletesek és mindennek tetejében a legapróbb részletükig megtervezettek.

Minden lépés, minden egyes részlet kidolgozása prioritást élvez. A gyártási folyamatot tehát a közös gondolkodás előzi meg, mely során a pontos méretek, a statikai információk és az elektromos, gépészeti feladatok is előtérbe kerülnek. Ha a letisztázás szakasza véget ér, akkor egyetlen aláírást követően már indulhat is a gyártás. Az automata CNC rendszer gyorsan, precízen és pontosan dolgozik. A ház elemei például fal és födém, valamint tetőszerkezet döbbenetes tempóban és hihetetlen minőségben állítható elő. A hibák ezen a területen ismeretlenek. A logisztikai feladatok elvégzése után jöhet az összeszerelés, ami szintén gördülékenyen és időtakarékosan történik.

 

Az új ház építése előre pontosan kitalálható!

 

Az előre tervezés egyik legnagyobb előnye, azon túl, hogy ténylegesen minden részletre kiterjedően meghatározhatja otthonának jellemvonásait, pontos árkalkulációval gazdagodhat, ami óriási előny. A hagyományos értelemben vett építkezés rengeteg váratlan ugyanis fordulatot tartogathatna, és bizony az esetek többségében a költségek végül határozott eltérést szoktak mutatni az eredetileg elképzelt összeghez képest.