Ház tervezés, a megszokottnál gördülékenyebben?

Valószínűleg az izgatottságon kívül a megálmodással járó feszültség és a megvalósítást övező rengeteg fáradalom. A hagyományos értelemben vett otthontervezés tényleg erről szólt, de a készház technológia teljes egészében képes megváltoztatni az egykori, kőbe vésettnek vélt elgondolásokat. Hogy miért?

Az innováció egyik legfontosabb jellemzője, s legjelentősebb előnye a nagyfokú előretervezés. Ez nemcsak azt jelenti, hogy konkrétan a ház minden egyes négyzetcentiméterét papíron viszontlátva “szerkesztheti”, hanem azt is, hogy az anyagi kiadásokkal is problémamentesen kalkulálhat.

A gyártás az automata CNC rendszernek köszönhetően villámgyors. Gyakorlatilag pár nap leforgása alatt a fal és födémpanelek valamint a tetőszerkezet összeállításra készek. Természetesen a gyártásba adást előzi meg a leglényegesebb ciklus, a tervezés fázisa. Ez azt jelenti, hogy mind a méretezés, mind a statikai részletek kidolgozása, mind az elektromos és gépészeti szerelések tervei egy ütemben, aprólékos pontossággal készülnek el. A tervekre csak ön mondhat igent, tehát mindaddig míg aláírásával nem engedélyezi a gyártást, a leendő otthona nem kerül gyártószalagra.

 

A ház tervezés a segítségünkkel gyors, egyszerű és idegeskedéstől mentes!

 

A nagypaneles technológia semmilyen szinten nem szorítja korlátok közé álmai megvalósításában. Sem a méretekben, sem a statikát érintő részletekben, sem egyéb jellemvonásokban nem kell vasmacskát kötnie elképzelései szárnyaló léggömbjére. Ilyen körülmények között váratlan meglepetések, fordulatok nélkül kiszámított módon, hihetetlen gyorsasággal valósíthatja meg álmai otthonát.