Házépítés hitelfelvétel nélkül

Ez a gyakorlat azonban megköveteli a leendő háztulajdonosoktól, hogy előre tisztában legyenek az építkezés költségeivel. Ez sok esetben nehezen megbecsülhető, hiszen időközben sok olyan tényező felmerülhet, amik plusz ráfordításokat eredményeznek. A kulcsrakész házépítés árak viszont előre fixen meg vannak határozva, így az ügyfelek pontos kalkulációt készíthetnek.

Nagypaneles technológia

Napjainkban már nem csak a hagyományosnak tekinthető építőanyagok állnak rendelkezésre, ha valaki úgy dönt, hogy saját elképzelései szerint szeretné megvalósítani otthonát. Az elemekből összeállított készházaknak rengeteg pozitívuma van, hiszen hihetetlenül gyorssá és kényelmessé teszik a munkafolyamatokat. A költségek tervezhetővé válnak, ami lehetőséget kínál arra, hogy mindenki a saját igényeinek és pénztárcájának megfelelően készíttesse el álmai otthonát. A kulcsrakész házépítés árak most is megtekinthetők.

Költség kalkulátor használata

A költség kalkulátor használata nagyon egyszerű, hiszen csak ki kell választani a munkafolyamatokat. Az elemes technológiával kialakításra kerülnek az alapok, a falak és a tetőszerkezet. Igény esetén a szakemberek a vízszerelési, a fűtésszerelési és a villanyszerelési feladatokat is ellátják, de belsőépítészeti elemek elkészítésére is le lehet adni a rendelést. A kulcsrakész házépítés árak mindig attól függnek, hogy az épület mekkora alapterülettel rendelkezik és milyen készültségi fokig kerül kialakításra.