Hogy alakulnak a készház árak?

Egyáltalán nem mindegy, hogy szerkezet vagy kulcsrakész megoldásban gondolkodik, s a legapróbb részletek is lényegesek, lévén sok kicsi sokra megy.

Ám talán épp ez a legnagyobb előnye az előregyártásnak: minden apró mozzanatot előre meghatározhat, mégpedig az anyagiak tekintetében is. Vagyis ha előre tudja, hogy mekkora forrás áll a rendelkezésére, vagyis tisztában van a korlátaival, akkor a tervezés folyamatában azokhoz idomulva hozhatja meg az előre lépéshez, a megvalósításhoz szükséges döntéseket.

Tehát nagyon leegyszerűsítve azt is mondhatnánk, hogy az árak nagysága kizárólag öntől függ, és persze azoktól a kritériumoktól, amikhez ellentmondást nem tűrően ragaszkodik, otthona megálmodása során.

A tervezés fázisában egyébként ezek a feltételek alakíthatóak, így aztán a testre és helyzetre szabás nem feltétlenül kell, hogy lemondásokkal járjon együtt. Sőt. A közös cél az, hogy minél teljesebb egyezéssel kerüljön a gyártósorra mindaz, ami később összeállva az otthonát alkotja majd.

 

A készház árak a földön járnak!

 

Függetlenül az egyéni paraméterektől, nagy általánosságban maradéktalan bizonyossággal kijelenthető, hogy az árak pénztárcája barátai. Vagyis nem kell súlyos anyagi lemondásoktól tartania. Ezt egyébként eleve megakadályozza az az egyszerű, mégis örömteli és nagyszerű tény, hogy az előregyártás részleteit egyedül ön határozhatja meg, ezáltal végig a kezében és az ellenőrzése alatt tarthatja a készház árak alakulását, ezzel együtt pedig otthonának testet öltését, álmainak tényleges megvalósulását.