Így épülnek a készházak

Ez azt jelenti, hogy a megbízónak lényegében csak egyetlen egy dolga van: beköltözni az ingatlanba. Ez óriási pozitívum, hiszen a tulajdonosoknak sok esetben nincs ideje vagy éppen kedve foglalkozni az építkezéssel, és így minden terhet le tudnak adni a válláról.

Mit jelent az, hogy készház?

A készházak speciális technológiával készülő, úgy nevezett könnyűszerkezetes épületek. Mint ahogy a nevük is utal rá, teljesen kész állapotában kerülnek átadásra, de megbízástól függően lehetnek akár szerkezetkészek vagy félkészek is. Akkor beszélhetünk kész- vagy másnéven kulcsrakész házról, ha már olyan feladatok is elvégzésre kerültek, mint amilyen a csempézés vagy a nyílászáró beszerelés. Tehát lényegében tényleg csak be kell költözni.

Hogyan épülnek a készházak?

Sokakat érdekel, hogy vajon, hogy készülnek az ilyen épületek? Igazából ez az egyik előnyük is, hogy nagyon gyors és egyszerű a könnyűszerkezetes technológia, amelynek révén kialakításra kerülnek. Bizonyos épületelemek már összeszerelt állapotban kerülnek az építkezés helyszínére, és a munkafolyamat egy része üzemi körülmények között zajlik. Ez azt jelenti, hogy az olyan tényezők, mint az időjárás-változás nem hátráltatja a munkát. Természetesen vannak feladatok, amiket csak a helyszínen tudnak elvégezni a szakemberek, de a profizmusuknak köszönhetően, az ott zajló munka is precíz és összehangolt.