Készházak építése fix árgaranciával, rövid határidővel!

könnyűszerkezetes házakkönnyűszerkezetes készházak építésekor nem kell tartani a váratlanul elszabaduló költségektől: nálunk minden építkezés fix árgaranciával történik!

A hagyományos házak építése során sokszor tapasztalható a határidők csúszása, aminek "köszönhetően" akár évekig is elhúzódhat egy-egy építkezés, másrészt a költségek is gyakran emelkednek minden előzetes jel nélkül, ami nem csak anyagilag nehéz helyzeteket teremt, de szintén okozhatja az építkezés befejezésének halasztását. Emiatt látni időnként vakolat nélküli épületeket, amelyekben azonban jól láthatóan élnek, sokszor akár évek óta is. A készházak építése azonban minden ilyen problémától mentes!

Egy készház építése akár 3-6 hónap alatt eljuthat a kulcsrakész állapotig, ami gyakorlatilag egy szempillantás a hagyományos házakhoz képest. Persze ez függ a ház méretétől, típusától, a felhasznált anyagoktól és még rengeteg egyéb tényezőtől is, ám kijelenthetjük, hogy cégünk esetében eddig a hat hónap volt a maximum, és gyakoribb a három hónapos határidő betartása, mint a túllépése.

Ehhez szorosan kapcsolódik a költségek kérdése, ami nálunk szintén biztosnak tekinthető: a szerződés megkötésekor megadott árat pontosan tartjuk, attól nem térünk el, azaz árgaranciát vállalunk arra, hogy a költségek az előre megállapított szinten maradnak. A könnyűszerkezetes készházak építésével tehát nem csak rövid időn belül lehet saját, vadonatúj otthonhoz jutni, de a költségekkel is fixen lehet tervezni, ami az építőiparban nagy szó!

könnyűszerkezetes készház ráadásul jóval több előnyt képes felmutatni a gyorsaságon és a fix áron túl: a környezettudatosságot és energiatakarékosságot, a maximális helykihasználást és átalakíthatóságot, a korszerű és biztonságos otthont és a tartósságot, ami akár egy évszázadot is jelenthet!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a könnyűszerkezetes készházak építésével kapcsolatban, illetve, ha szeretne bennünket megbízni a készház építésével, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!