Kiknek ajánljuk a készházakat?

 Megfigyelhető, hogy azok, akik már túl vannak az építkezésen, elégedettek a végeredménnyel és pozitív véleménnyel vannak a gyorsházakról, azok viszont, akik csak hallomásból ismerik ezt az újfajta építkezési módot, ők kételkednek abban, hogy a generál kivitelezéssel készülő lakóépületek valóban ki tudják-e elégíteni az igényeiket.

Most eláruljuk, hogy kik azok, akik biztosan nem lesznek elégedettek a könnyűszerkezetes házépítéssel, éppen ezért nekik nem is ajánljuk. A gyorsházak építése semmiképp sem ideális választás azoknak, akik szeretnék kivenni a részüket a munkából. Legyen szó a szakemberek megkereséséről, az alapanyagok beszerzéséről vagy az időközben felmerülő problémákról. Mivel a készházak építését egy szakértői csapat szervezi meg, ezért nincs szükség az építtető közreműködésére.

A gyorsházak építésével garantáltan nem lesznek megelégedve azok, akik szeretnek sokat költeni. Talán meglepő, de sokan vannak, akiknek nem számít, hogy mennyit költenek a házépítésre, sőt, még élvezik is, ha plusz kiadásokba bocsátkozhatnak. A készházak ára viszont alacsony és nincs szükség arra, hogy az építtető szórja a pénzt. Végül, de nem utolsó sorban a gyorsházak építését nem ajánljuk azoknak sem, akik nem szeretnek előre tervezni és nem izgatja őket, ha a kifizetett árért cserébe nem azt kapják, amit szerettek volna. A készházak esetében a kiszámíthatóság, a tervezhetőség és a meglepetések nélküli munkafolyamat az egyik legfontosabb alappillér.