Könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre

Amennyiben elérkezettnek látja az időt arra, hogy megvalósítsa álmait az otthonteremtés terén, forduljon bizalommal hozzánk. A könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre igen egyszerű folyamat, szakértő munkatársaink hatékony segítséggel tudnak szolgálni. Teljes tervezési szabadságot biztosít az általunk alkalmazott nagypaneles technológia, azaz az épület tervezésekor sem a statikai, sem pedig a méretezés nincs korlátokhoz kötve.

A könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre formatervezési szakaszában a megrendelő legmerészebb álmait is be tudjuk kalkulálni a koncepcióba.

Ha ezzel a ház leendő tulajdonosa teljes mértékben elégedett és ezt írásba is foglaljuk, kezdődik a következő fázis, ami nem más, mint a szükséges fal-és födémpanelek, valamint a tetőszerkezet gyártása. Néhány nap alatt elkészülnek ezek az elemek, CNC vezérlésű automata gépsorainknak köszönhetően.

A könnyűszerkezetes ház építése lépésről lépésre folyamat révén garantáltan nem fog felmerülni a munkavégzés közben váratlan probléma, sem pedig többletköltség sem. Az általány áras, fix költségeket felsoroló szerződésbe minden egyes tétel bele van foglalva és biztos lehet benne az ügyfelünk, hogy ezen felül nem fog felmerülni semmilyen plusz kiadás. Az otthonteremtés ilyen módja jelentősen lecsökkenti az építkezésekkel általában együtt járó stresszhelyzeteket.