Könnyűszerkezetes ház építése rövid határidővel, kedvező áron

könnyűszerkezetes házak építésekönnyűszerkezetes házak építésének előnyei számosak, és napjainkban már Magyarországon is egyre többen fedezik fel maguknak ezt az építési módot.

könnyűszerkezetes ház építésének legnagyobb előnye a gyorsaság, és ez főleg abban az esetben szembetűnő, amikor egy hagyományos építkezéssel vetjük össze. Még egy professzionális csapatnak is hónapokba telik, míg elkészül egy hagyományos házzal - de valójában éves szintről is beszélhetünk a teljes készültség eléréséig -, amivel szemben a könnyűszerkezetes házak építése szó szerint hetekben mérhető a kulcsrakész állapot eléréséig.

A technológia fejlődésével a könnyűszerkezetes házak napjainkban már ugyanolyan, sőt, jobb hőszigetelési és használati értékekkel rendelkezhetnek, mint hagyományos társaik, ez pedig főként a legkorszerűbb szigetelőanyagoknak köszönhető. Egy könnyűszerkezetes ház építésével könnyedén érhető el a legmagasabb energetikai minősítés is, míg egy hagyományos ház esetében ez lényegesen több munkával jár, és a költsége is magasabb.

könnyűszerkezetes ház építésének további előnye, hogy azonos alapterületen nagyobb a hasznos terület; ez a vékonyabb falaknak köszönhető. Nem kell azonban aggódni a falak vékonysága miatt, hiszen a hő- és hangszigetelési értékeik ugyanolyanok, vagy épp jobbak, mintha ugyanez a fal téglából épült volna. Fontos még ennek kapcsán megemlíteni a könnyű variálhatóságot, illetve bővíthetőséget is; ha a későbbiekben változnak a tulajdonos igényei, alacsony költségkeretből megoldhatja a háza átépítését, és a munkálatok akár napok alatt is elvégezhetőek.

Utolsó érvünk a könnyűszerkezetes házak építése mellett az alacsony költség; akár egy hagyományos ház építkezési költségeinek fele, sőt, a kétharmada is megspórolható abban az esetben, ha a könnyűszerkezetes technológia mellett döntünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a könnyűszerkezetes házak építésével kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!