Könnyűszerkezetes házépítés árgaranciával: új otthon okosan

Könnyűszerkezetes házépítésKönnyűszerkezetes házépítés fix kivitelezési költségekkel, rövid határidővel? Ha ránk bízza új otthonát és szerződést köt velünk, pontosan erre számíthat!

Mindenhonnan azt halljuk, hogyha házépítés mellett döntünk, hosszú kivitelezési idővel és az építés időszaka alatt folyamatosan növekvő költségekkel kell kalkulálnunk. Valóban ez a helyzet akkor, ha a hagyományos technológiához ragaszkodunk, azonban abban az esetben, ha nyitunk az innovatív megoldások felé és a könnyűszerkezetes házépítést választjuk, egészen másra számíthatunk. A könnyűszerkezetes technológia legnagyobb előnye ugyanis éppen az, hogy a házak rövid időn belül elkészülnek és ennélfogva a költségek tekintetében is lényegesen kedvezőbbek. Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni a készházak egyéb előnyeit, mint a környezettudatosság, az energiatakarékosság, valamint a könnyű átépíthetőség, ami mind arra utal, hogy a legjobb döntést hozzuk, ha ezt választjuk. Ugyanakkor tény, hogy elsősorban mindannyiunkat az ár és a határidő foglalkoztat új otthonunkkal kapcsolatban. Ha Ön is házépítés előtt áll, és egy igazán jó ajánlatot keres, nálunk a legjobb helyen jár!

Cégünk fix árgaranciával vállalja a készházak kivitelezését mindazoknak, akik május 30-ig szerződést kötnek velünk. Ha minket választ, új otthona rendkívül rövid idő alatt, 3-6 hónapos határidővel elkészül, pontosan azért az összegért, amit előre egyeztettünk. Nem kell tartania attól, hogy az építkezés elhúzódik és a költözés napja egyre távolabb kerül, ahogyan attól sem, hogy rejtett költségekre hivatkozva emeljük a könnyűszerkezetes házépítés árát. Korrekt ajánlatot biztosítunk, amihez tartjuk is magunkat, így biztos lehet benne, hogy jó döntést hoz, ha ránk bízza új otthonát. Ha nem halogatja a döntést, 2022 végéig még az 5%-os lakásáfa kedvezményt is kihasználhatja, amivel még kedvezőbbé teheti a házépítést.

Fedezze fel Ön is a készházak építésében rejlő számtalan előnyt, és válassza az anyagilag is rendkívül kedvező megoldást! Bízza otthonát a könnyűszerkezetes házépítés specialistáira, forduljon hozzánk bizalommal!