Melyek a készházak előnyei?

A gyorsházak számos előnnyel büszkélkednek.

Olyan pozitívumokkal, melyek teljesen felforgathatják az életét, új perspektívákat és lehetőségeket kínálva, az álmok megvalósításának útján.

Az előre legyártott, nagypaneles technológia semmilyen szinten sem szab korlátokat a tervezési szabadságnak, azaz sem a méret, sem a statika nem kell, hogy előre meghatározott feltételekhez igazodjon. Így ténylegesen megvalósulhat az előre tervezés, aminek a részleteit ön álmodhatja meg. A pazar feltételeknek hála olyan otthont alkothat magának a segítségünkkel, amilyenre mindig is vágyott!

Az egyösszegű, általány áras szerződésnek köszönhetően fix költségekkel számolhat, melyek a gyártmány kezdetétől, az építkezés befejezéséig nem változnak. A szabadságot tehát anyagi értelemben is értheti: plusz kiadásoktól, váratlan fejleményektől egy pillanatig sem kell tartania.

A piaci igényekhez igazodva akár szerkezet- fél vagy kulcskész állapotban is megrendelheti jövendőbeli kuckóját. Az üzemi előregyártás nyugat-európai színvonalon történik, ami azt jelenti, hogy a gyorsházak nemcsak a vásárlói elvárásoknak felelnek meg, hanem az energiahatékonysági írott és íratlan paragrafusoknak is. Ez mindenképpen kihangsúlyozandó, hiszen az energiafogyasztáson spórolhat a legtöbbet, az év egész részében. Ráadásul a Föld bolygó egészsége érdekében is tehet - egyetlen felelős, tudatos döntéssel.

 

A készházak kész megoldást nyújtanak!

 

Az otthon tervezés amennyire izgalmas feladat, olykor éppen annyira nagy kihívás. Ám ha a mi technológiánkat és szakmai hozzáértésünket választja, akkor mi levesszük a súlyos terheket a válláról, s valóra váltjuk minden, otthonával kapcsolatos álmát.