Mennyibe kerül a kulcsrakész ház?

A pénzügyi terv elkészítését minden esetben napirendre kell tűzni, hiszen már a legelső építőelem elhelyezése előtt tisztában kell lenni azzal, hogy összességében mennyi pénzt emésztenek majd fel a munkálatok. Amennyiben az elemes technológia mellett dönt, akkor a weboldalon feltűntetett kulcsrakész ház árak a mérvadók.

A szerkezet költségei

Először az épület szerkezete készül el, azaz az alapozás, a főfalak és a tetőszerkezet. Szerkezetkész állapotban még nincsenek a helyükön az ajtók, az ablakok, illetve a szükséges szerelési munkák sincsenek elvégezve. Ebben a fázisban még csak az alapvető elemek kerülnek beépítésre, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a ház stabilan álljon. A kulcsrakész ház árak négyzetméterben kerülnek meghatározásra, így könnyen meg tudja tervezni, hogy a saját lakása esetében mekkora összegre lesz szüksége ahhoz, hogy mindent finanszírozni tudjon.

Járulékos munkálatok

A készházak esetében azonban nem csak a szerkezeti munkálatok kerülnek elvégzésre, hanem a nyílászáró beépítés, a különböző szerelési munkák és a belsőépítészettel kapcsolatos feladatok is. A kulcsrakész ház árak a járulékos teendők függvényében változnak, így érdemes úgy kalkulálnia, hogy elegendő pénz legyen a zsebében, de azért ne kelljen túl nagy kompromisszumokat kötnie. Az elemes technológiával felépülő házak minden álmát valóra tudják váltani.